BORRELIA​

"Mina problem startade i de övre tonåren, där ingen till en början visste vad all värk berodde på. Det tog många år innan det konstaterades att jag hade Borrelia i kroppen. Jag hade själv undrat i dessa banor men alltid fått höra av läkare att det troligen inte berodde på det. Kroppen värkte och värken flyttade sig till olika ställen/kroppsdelar.

Kroppen låste sig otaliga gånger och det slutade alltid med att ambulans fick tillkallas eftersom jag inte kunde röra mig. Under dessa år kunde jag inte arbeta alls eftersom jag alltid fick värk av ansträngning och många gånger kom jag inte upp ur sängen på morgonen. 

Min syn var påverkad, och jag fick inte tillstånd att ta körkort. Första behandlingen hos Ann-Sofie visade att jag hade Borrelia-Lymes i kroppen, och behandling med örtpreparat och stärkande näring påbörjades.


Behandlingen för att avlägsna Borrelian ur kroppen tog ca 5 månader och jag märkte efter ett tag att kroppen svarade med mindre värk och mer rörlighet. Idag jobbar jag, och för några år sedan när jag gjorde en ny synundersökning så hade synen förbättrats så mycket att jag fick klartecken för att ta körkort. Idag lever jag ett mycket rörligare liv, jobbar, orkar umgås med familjen, vår hund och vänner.  Och vet ni, jag har tagit körkort!"


                          Tack Ann-Sofie!

   KUNDER

BORRELIA

"Under en behandling hos Ann-Sofie så hittades Borrelia, vilket känns väldigt bra att få rensa ut. Mina besvär har varit lite diffusa och det är skönt att få svar på vad det är som stör."


LYMFMASSAGE

​​"Efter Lymfmassagen kände jag mig lätt i kroppen. Jag fick också många bra tips på hur jag själv skall göra för att hjälpa lymfsystemet att fungera bättre.   Tack!"  

VIRUS

"Ann-Sofie tog sig tid, och i behandlingen hittades det ett virus som bla har ställt till det för min sköldkörtel. Det känns skönt att äntligen få ett svar på orsak till att min sköldkörtel inte riktigt har orkat."

VÄRK

"Innan behandlingen hos Ann-Sofie så hade jag under lång tid haft ont i ett ben och en höft. Efter behandlingen så har jag inte känt av värken i benet/höften alls, vilket är fantastiskt!  Jag behövde även en del näring bla magnesium. Tusen tack!! Jag kan varmt rekommendera Ann-Sofie!"


"Huvudvärken har släppt! Jag har haft jobbig huvudvärk länge och inte riktigt vetat varför. Det finns tydligen en parasit som ger bla huvudvärk. Skönt att bli av med både den och värken!!"