HKT®

       FYSISK KINESIOLOGI


HKT®  står för Holographic Kinesiology Treatment. Det är en fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta och identifierar det som stör kroppen mest. HKT Stöttar din kropps förmåga till självläkning.

I vardagslivet andas vi oren luft, tränar hårt, får i oss kemikalier, virus, bakterier, parasiter, svamp eller andra störande mikrober. HKT identifierar grundorsak, och hittar rätt väg för att eliminera dessa problem. 

 

 I diagnos och behandling används de senaste insikterna inom näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi som paras ihop med alternativmedicinska metoder som kinesiologi, akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt hantering av tankar och känslor.

  

Det som visar sig under en behandling, är det som kroppen anser vara av högst prioritet att ta hand om och läka. 


Här används manuell muskeltestning för att utreda vad just din kropp behöver. 


Din kropp är fantastisk och har alla svaren på vad just den behöver för att läka och öka energin. 


Muskeltestning: I hela kroppen finns nervceller som sänder information till nervsystemet och hjärnan om vad som händer i området. När en kinesiolog testar en muskel läggs ett svagt tryck som ökar från 0 till ca 5kg i en specifik riktning.


Behandlingen sker på en behandlingsbänk, där du som klient med fördel har bekväma kläder på dig.

HKT FYSISK BEHANDLING:

Nybesök ca 90-120 min  Pris 1400 kr

Återbesök ca 60-90 min Pris 1100 kr 


Vid behandling tillkommer betalning för näring/produkter som kroppen behöver.


                 ALLERGI ÖVERKÄNSLIGHET TEST

Här balanserar vi kroppen och undersöker vad just din kropp mår bäst av att äta. Oftast finns det matvaror som vi är omedvetna om att vi inte bör äta. Vi lokaliserar dessa och ger kroppen bästa förutsättning för läkning och lugn. 


Testet tar ca 45 min                 Pris 600 kr.


  VITAMIN BEHOVS TEST

        TUNING®

    MENTAL KINESIOLOGI


TUNING är metoden som hjälper dig att göra rätt automatiskt. 

Att du gör, känner och reagerar på har alltid sina skäl, och alla gör vi alltid det som vi tror är bäst med den information och de beslutsprocesser vi har tillgång till. Om du nu vill bli bättre på att hantera en viss situation, behövs bättre beslutsprocesser. 


Under en TUNING® behandling hittar du nya och bättre sätt att hantera dina tankar och känslor på, för att kunna må så bra som möjligt. Ju fler positiva val du har desto enklare får du att prioritera rätt i vardagen och agera som du vill i alla situationer.


Behandlingen identifierar vad som blockerar dig, tar bort det, och gör att du obehindrat kan arbeta för att nå dina mål och känna glädje och tillfredsställelse på vägen.

Det kan t.ex. handla om att hantera en specifik situation,  oro, en sjukdom eller att börja tycka bättre om att träna och leva hälsosamt. Eller att i idrottens värld identifiera varför du inte lyckas uppbringa dina bästa förmågor när det verkligen gäller eller vad du behöver göra för att komma vidare i din utveckling.


Alla positiva bra reaktioner skall sitta i ryggmärgen och eventuella negativa reaktioner skall medvetandegöras och tas bort. TUNING® hjälper dig att hitta rätt!


Med de rätta programmeringarna i kroppen blir allt möjligt!


TUNING 60-90 minuter        950 kr


  LYMFMASSAGE

Lymfmassage är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad.
Jag utför en särskild massage-teknik som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet.
De grundläggande teknikerna är: strykningar i lymfflödets riktning, pumpning, cirklar, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.
Trycket anpassas till den enskilde klientens tillstånd. 

Innan och efter behandling behöver klienten dricka mycket vatten för att hjälpa lymfsystemet att städa och fungera.

Jag ger också kostråd för att optimera Lymfsystemets funktion.Lymfmassage  90 min                Pris 900 Kr 

Lymfmassagge 120 minuter      Pris 1200 kr

   PRODUKTER 

I mina behandlingar använder jag mig av Produkter, Näring och Livstillskott från:


* FRIWAY 

* ÖRTSPECIALISTEN

I ett vitaminbehovstest får du reda på vilka vitaminer som är effektivast för dig.  När du har rätt näringsstatus kan immunförsvaret hantera det du utsätts för i vardagen.

Det finns mängder av vitaminer, mineraler och andra preparat på marknaden som kanske inte passar dig, andra som varken är bra eller dåliga och sedan finns det de som är bra och som din kropp behöver.

Äter du vitaminer du behöver i rätt mängd och som din kropp kan ta upp och hantera kommer du att bygga upp dig och slipper lägga energi och pengar på det som inte fungerar för dig. 

Testet tar ca 30 minuter         Pris 400 kr


Vid behandling tillkommer eventuella inköp av näring/ vitaminer. 

               BETALNING 

  Betalning kan ske på följande sätt:


  • IZettle -Kortbetalning
  • Faktura
  • Swish 
  • Kontant           


          AVBOKNING


Tid avbokad senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras med 50% av avgiften för den aktuella behandling.


Avbokning  sker på tel  073-0401028 

                

   FRIWAY Livstillskott®


Alla råvaror, kapslar och bindemedel testas noga i laboratorier och av Kilmaninstitutet innan de sätts i produktion och här används vegetabiliska produkter som i huvudsak är ekologiska. Samtliga produkter är fria från alla vanliga allergener som vete, mjölk, soja, majs, citronsyra, jäst, nötter, laktos, gluten och artificiella tillsatser som färgämnen, konsistensgivare, smakförstärkare, stearater, konserveringsmedel, sötningsmedel samt GMO.


"Vid framtagning av FRIWAYs livstillskott®, fokuserar vi på att stärka kroppen och få den att kommunicera och arbeta på bästa möjliga sätt. Vi söker inte efter fel eller brister, utan utgår från att kroppen kan när den får de rätta resurserna. Detta gör att även de som sagt att de aldrig skall äta kosttillskott ändrar sig – och börjar äta våra livstillskott® när de provar och känner hur energinivån ökar."

                                  - Friway/Kilmaninstitutet